Ceahlău
Ceahlău
Pelican comun
Pelican comun
Retezat
Retezat
Capre negre
Capre negre
Făgăraș
Făgăraș
Cocoș de munte
Cocoș de munte
Fotografia ca un stil de viață
Fotografia nu este doar o artă, este un mod de viață. Este felul în care vedem lumea din jur și felul în care o simțim și o interpretăm. Este singurul mod de a opri timpul în loc și de a fura fracțiuni de secundă. Este modul prin care porționăm timpul în amintiri care contează și felul în care îl facem să ne aparțină.
Albumul România Sălbatică
Multe dintre ideile din proiectul România Sălbatică au apărut pe parcurs, însă una a fost acolo încă de la început: albumul de fotografie. Cred cu tărie că acest album va inspira și va educa, fiind o poartă deschisă către biodiversitatea uriașă pe care România încă o mai are. Sper să însemne pentru toți pasionații de fotografie și natură, ceea ce a însemnat pentru mine atlasul zoologic pe care l-am îndrăgit atât de mult în copilărie.
Albumul, și de altfel întregul proiect, este modul prin care vreau să mulțumesc naturii de la noi pentru toate momentele deosebite pe care mi le-a oferit în cei aproape 25 de ani de când am privilegiul să o fotografiez.
Cel mai amplu album de fotografie dedicat naturii de la noi;
+ Peste 250 de pagini cu fotografii și informații interesante din parcurile naționale și naturale, sau alte rezervații deosebite, și imagini cu majoritatea speciilor emblematice din fauna României;
Ilustrații grafice realizate de Gabriel Șerban;
+ Prefață semnată de Alex Găvan;
+ Format A4 landscape (297x210mm), copertă cartonată lăcuită 3D, tipărit pe hârtie mată dublu cretată (dcm 150gmp).
Documentarul România Sălbatică
În 2018, am început lucrul alături de Cosmin Dumitrache la un film documentar de anvergură ce va prezenta natura țării noastre așa cum nu s-a mai făcut până acum. Acest film va încununa întregul proiect și va încheia munca depusă de întreaga echipă și de toți colaboratorii implicați timp de mai bine de 10 ani. Filmul va fi lansat în cinematografe în 2021, iar mai apoi va fi disponibil într-o caravană națională cu proiecții gratuite în mai multe orașe din țară. Iată un scurt teaser al filmului:
* ilustrațiile grafice sunt realizate de Gabriel Șerban;
Înapoi la Meniu