PhotoLife
2007 - prezent
După câteva locuri de muncă în care nu m-am regăsit pe deplin, în 2007 am hotărât că este timpul să îmi iau pasiunea în serios și am înființat PhotoLife, una dintre primele școli de fotografie din țară. În acei ani de început am fost pionieri în multe privințe, pentru că erau chiar primii ani ai acestei activități în România. Am organizat atunci primul curs de fotografie modern din Brașov, bazat în special pe fotografia digitală, urmat de primul curs de fotografie online din țară, sau de primul curs de fotografie de natură. Am încercat să inovăm cu fiecare activitate nouă lansată și am fost primii care am avut un workshop dedicat unui program de editare, am creat primul hide pentru fotografia wildlife și am organizat prima tură de safari foto din România. Turele noastre foto au încercat mereu să fie cât mai interesante și pe cât posibil am încercat să vă purtăm în destinații unice, în care nu s-a mai organizat nimic anterior. Mai multe despre ceea ce am realizat până acum găsiți în istoricul de pe site-ul PhotoLife.
Din 2015 am început să edităm PhotoLife magazine, o revistă care este adresată pasionaților de fotografie. Revista este gratuită și este un semn de mulțumire pentru cei care ne sunt alături și care au format în jurul nostru o comunitate frumoasă.
Îmi place să cred că PhotoLife nu înseamnă doar o școală de fotografie, ci înseamnă: pasiune, dedicație și perseverență. Pasiune pentru ceea ce facem, dedicație pentru cei care aleg să fie alături de noi și perseverență pentru a ne dezvolta continuu. La PhotoLife îți spunem tot ce știm, pentru că numai astfel vom deveni la rândul nostru nevoiți să învățăm mai mult și să evoluăm alături de voi.
Noua Zeelandă
Noua Zeelandă
Munții Ciucaș
Munții Ciucaș
Dolomiți
Dolomiți
Vietnam
Vietnam
Kenya
Kenya
Alpii francezi
Alpii francezi
Scoția
Scoția
Uganda
Uganda
Islanda
Islanda
Norvegia
Norvegia
Namibia
Namibia
Norvegia
Norvegia
Iordania
Iordania
Irlanda de Nord
Irlanda de Nord
Anglia
Anglia
Norvegia
Norvegia
În galeria de mai sus puteți vedea câteva imagini realizate în turele noastre foto. Mai multe despre aceste ture sau despre cursurile și workshop-urile de fotografie pe care le susținem găsiți pe www.photolife.ro. Vă așteptăm alături de noi.

Alege un alt articol

Înapoi la Meniu