Ntd Film
2014 - Prezent
Am fost mereu pasionat de film, la început de cel artistic și mai apoi de cel documentar, și am încercat de mai multe ori să îmbin fotografia și filmul în videoproiecțiile pe care le-am realizat. Pentru a face pasul cu adevărat către această nouă pasiune, mai era nevoie de un coechipier. Lucrurile s-au așezat însă în 2012, când Cosmin Dumitrache s-a alăturat proiectului România Sălbatică. În foarte scurt timp am sudat echipa perfectă, el cu filmarea și montajul, eu cu documentarea și scenariul, iar în 2014 a apărut NTD (Nature & Travel Documentaries), colaborare sub sigla căreia am reușit să realizăm câteva documentare unice la noi în țară, care s-au bucurat de succes și la festivaluri internaționale.
Am lucrat până acum la mai multe filme documentare, majoritatea dintre ele pentru organizații de protecția mediului cum ar fi: Propark - Fundația pentru arii protejate, Fundația Conservation Carpathia și SOR (Societatea Ornitologică Română).
Cea mai mare provocare a venit în 2017, când am acceptat provocarea de a realiza un film documentar despre parcurile naționale americane, cu un grant de la Ambasada SUA din România. Așa s-a născut ideea proiectului Road Trip 4 Nature.
Nu am uitat însă de la ce a plecat povestea noastră, iar lucrul la filmul România Sălbatică este în continuu proces de dezvoltare și va fi finalizat în 2021.
Mai multe despre filmele realizate și proiectele viitoare găsiți pe www.ntdfilm.ro.
Cele mai noi filme

Alege un alt proiect

Înapoi la Meniu