Copyright
Fotografiile, filmele, grafica, textul și conceptul grafic al acestui site aparțin autorului sau companiilor PhotoLife și NTD film. Orice folosire a acestor materiale în scop comercial, fără cesionarea dreptului de utilizare, este interzisă și se supune legilor în vigoare. Pentru a putea folosi oricare dintre materialele menționate mai sus vă rugăm să ne contactați cu ajutorul formularului de mai jos. Ne place să ajutăm, așa că o să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.
Utilizarea materialelor enumerate mai sus în cadrul proiectelor de protecția mediului, a celor educative sau pentru uz personal, atât timp cât nu există un scop comercial, este permisă și încurajată. Susținem cu drag astfel de proiecte, așa că ne puteți contacta pentru orice fel de colaborare.
Confidențialitate & Cookies
Acest website folosește fișiere de tip cookies pentru o bună funcționare și pentru statisticile oferite de Google Analytics.
Nu colectăm date cu caracter personal de la terțe părți, iar toate informațiile pe care le păstrăm despre voi sunt obținute cu acordul vostru, atunci când scrieți un mesaj în formularele de contact de pe site. Toate aceste date sunt necesare pentru comunicarea efectivă cu voi. Nu stocăm date personale pe website. Aceste date sunt oferite de către utilizatorii website-ului benevol și nu sunt comercializate sau vândute unor terțe părți.
Contact
Trimite
Vă mulțumim pentru mesaj. Revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Înapoi la Meniu